Dziga

Het creatieve filmplatform DZIGA is een ontmoetingsplek en filmwerkplaats voor professionele filmmakers en videokunstenaars en zet zich sinds 1995 in voor de productie en vertoning van onafhankelijke videowerken.

DZIGA vervult als een van de laatst overgebleven werkplaatsen de functie van zowel katalysator als talentontwikkelaar. Ze maakt gebruik van haar netwerk om mensen bij elkaar te brengen en te bemiddelen. Een belangrijk onderdeel hiervan is de DZIGA-community. Hier kunnen leden voor ondersteuning en allerhande vragen over het filmmakerschap terecht en ontvangen zij tevens kortingen op DZIGA-activiteiten, zoals het podium dat DZIGA creëert tijdens KinoGlaz.

Het organiseren van filmcursussen, masterclasses en workshops (onder de noemer KinoLAB), speelt een essentiële rol bij de talentontwikkeling van filmmakers. Daarnaast verhuren we apparatuur en verlenen technische ondersteuning.

Ten slotte vervult DZIGA de taak van productiehuis door het (mede)produceren van creatieve films, documentaires en videokunst. Een bijzonder project is Art of Matching.

contact

51.8538780,5.8464203
Dziga
Waalbandijk 14M
6541 AJ , Nijmegen
t 0243606603
e info@dziga.nl
w www.dziga.nl/

Loading...

Bezoek ook Beeldende Kunst Arnhem

Beeldende Kunst Arnhem
×

nieuwsbrief ontvangen?