Someone Lives In This Body @ Platform POST, Arnhem

Someone Lives In This Body @ Platform POST, Arnhem
9 april t/m 5 juni
Openingstijden: donderdag t/m zondag 10.00-17.00 uur
Driekoningenstraat 16, Arnhem

 
Kunstenaars: Phelim Hoey, Ajla R Steinvåg, RA Walden
Curator: Marieke Folkers

Wanneer is iemand 'gezond'? Waar ligt de grens van wat gezond is en wie heeft de macht om dat te bepalen? Iemands lijf is niet te reduceren tot medisch, politiek of maatschappelijk onderwerp: er woont ook iemand in het lichaam. 
Binnen Perspectives richten wij ons op kunstenaars, gastcuratoren en programma's die sterk sociaal, economisch, ecologisch en technologisch geëngageerd zijn en die zich onderscheiden in een sterk onderzoekende en activistische praktijk.

SOUNDS // Someone Lives In This Body
Woensdag 18 mei, 20.00-22.30 uur
This evening will be in English. Bestel je ticket hier. 
On Wednesday evening, May 18th, we listen to music with music therapist Christina Santaka while viewing the Someone Lives In This Body exhibition.
What kind of feeling do the artworks evoke and which music goes with it? That is the approach of this program, where we listen to music together and use it as a starting point to talk about the exhibition. It is not necessary to know a lot about art or to have music in mind beforehand.

KUNSTTOER // Someone Lives In This Body
Zondag 29 mei, 14.00-15.30 uur
Voertaal: Nederlands. Bestel je ticket hier.
Op zondagmiddag neemt kunstenaar en art-mediator Wanda Tiersma je mee op toer langs de kunstwerken in de tentoonstelling Someone Lives In This Body.
Op een ongedwongen manier laat Tiersma zien dat iedereen naar kunst kan kijken en ervan kan genieten. Het doel is om gedachten uit te wisselen en samen nieuwe perspectieven te ontdekken. Kijk je graag naar kunst en vind je het leuk om daar over te praten? Doe dan mee!

ECHO // Someone Lives In This Body
Donderdag 2 juni, 20.00-22.30 uur
Voertaal: Nederlands. Bestel je ticket hier.
Tijdens deze avond schijnen mensen uit verschillende werkvelden hun licht op het thema van de tentoonstelling Someone Lives In This Body waarin de denkbeeldige tweedeling tussen 'gezond' en 'zwak/kwetsbaar' centraal staat. De sprekers van dit programma zullen allemaal twintig minuten hun gedachten over dit vraagstuk delen en daarmee een mozaïek aan perspectieven aanreiken. De sprekers worden binnenkort aangekondigd op de website.

Nieuws


Loading...

Beeldende Kunst Nijmegen Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Arnhem

Beeldende Kunst Arnhem
×

nieuwsbrief ontvangen?