Open Atelier Nijmegen Oost

Open Atelier Nijmegen Oost
Op 2 en 9 oktober stellen 12 beeldend kunstenaars uit Nijmegen-Oost hun ateliers weer open van 13:00-17:00 uur.

Voor iedere geïnteresseerde is er de mogelijkheid om een aantal of alle adressen te bezoeken om te zien hoe en waar deze kunstenaars werken, hun nieuwe werk te bekijken, kennis te maken en vragen te stellen. Kopen kan natuurlijk ook. De afgelopen jaren waren de atelierdagen een groot succes. Er is een grote diversiteit aan kunstenaars. Ieder jaar zijn er wel een paar nieuwe deelnemers, terwijl anderen een jaartje overslaan. Dit maakt het voor de bezoekers extra interessant.

Ook dit jaar is er weer een overzichtsexpositie in de etalage van Albert Heijn aan de Daalseweg 200 (tussen de winkel en Wanco). Iedere kunstenaar heeft daarvoor een speciaal werk gemaakt.
Hier hangt ook informatie over de ligging van de ateliers en men kan van daaruit een keuze maken voor de te volgen route. In de ateliers liggen ook flyers met alle informatie.

Deelnemende kunstenaars: Milou Blankenheym, Diederik Grootjans, Gaby Haerkens, Andrea Hofsteede, Mieke Koenen, Christina van Lokven, Ineke Middelkoop, Yette Rohde, Ingrid Sewpersad, Frank Tarenskeen, Ellen van der Wal, Sarah Wigman

Meer informatie over de kunstenaars is te vinden op http://openateliersnijmegenoost.nl/

Nieuws


Loading...

Beeldende Kunst Nijmegen Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Arnhem

Beeldende Kunst Arnhem
×

nieuwsbrief ontvangen?