Kunst Kasteel Bemmel In

Kunst Kasteel Bemmel In
Moderne kunst in een romantische ambiance. De 8e editie van ‘Kunst Kasteel Bemmel’ vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 december. De expositie is van 11.00 – 17.00 uur opengesteld voor het publiek.

13 kunstenaars tonen hun nieuwste werken. Laat u verrassen door de verscheidenheid aan kunstwerken. Naast schilderijen en sieraden tonen wij u beelden in diverse materialen en technieken, waaronder keramiek, glas, hout en brons.

Kunstenaars
Andro de Jong (schilderij/object), Marco Käller (staal), Mark van Kuppevelt (brons & hout), Janneke Bruines (keramiek), Eelko van Iersel (schilderij), Jolanda van de Grint (keramiek), Wilfrie Linssen (brons), Linda van Huffelen (glas), Suzan Doornbos (hout), Annelies Deutekom (keramiek), Marlous Arnold (sieraad), Jasper Hulshoff Pol (ezelschilderij), Chris de Geus (tas).

Feestelijke opening zaterdag 9 december
Wij nodigen u van harte uit voor de feestelijke opening op zaterdagmiddag. Burgemeester Nelly Kalfs opent de expositie, om 15.00 uur, met een welkomsttoespraak. Het muziektrio JazzMay speelt een melange van popsongs en sfeervolle easy listening. Onder het genot van een drankje en hapje kunt u genieten van de kunst.

Nieuws


Loading...

Beeldende Kunst Nijmegen Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Arnhem

Beeldende Kunst Arnhem
×

nieuwsbrief ontvangen?