Krijg jij de sleutel van de Stevenskerk?

Krijg jij de sleutel van de Stevenskerk?
Heb jij een uniek idee dat je graag tot uitvoering zou brengen in de Stevenskerk? Dan is dit jouw kans! Onder het stadsmotto Old City, Young Vibe is de Stevenskerk namelijk op zoek naar nieuwe, verrassende concepten die passen bij deze unieke locatie die al 750 jaar het hart van de stad Nijmegen vormt.
 
De Stevenskerk bevindt zich niet alleen letterlijk als 750 jaar in het hart van de stad, maar moet ook in de toekomst het hart van en voor de stad blijven. Heleen Wijgers, directeur van de Stevenskerk: “Daarom maken wij ons klaar voor de toekomst, onder andere door te kerk te restaureren en te verduurzamen. Daarnaast is het ook hoog tijd voor nieuwe concepten en samenwerkingen waaraan de Stevenskerk onderdak kan bieden. Vandaar dat wij in de komende tijd zes ‘sleutels’ gaan vergeven aan mensen of partijen met een uniek idee.” 

Heb jij dus zo’n uniek idee waarvoor de Stevenskerk volgens jou de perfecte locatie is? En lijkt het jou geweldig als dat ook daadwerkelijk tussen januari en september 2023 tot uitvoering wordt gebracht? Laat dan weten wat jouw concept is en maak kans op één van de zes sleutels van de Stevenskerk. Kijk voor meer info en de voorwaarden op www.stevenskerk.nl/sleutel

Bekijk hier de video.
 

Nieuws


Loading...

Beeldende Kunst Nijmegen Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Arnhem

Beeldende Kunst Arnhem
×

nieuwsbrief ontvangen?