Kom de duurzame coffee to-go beker van Nijmeegse klei beleven!

Kom de duurzame coffee to-go beker van Nijmeegse klei beleven!
Klaar voor een nieuwe koffie-ervaring tijdens de 4-daagse? Ontdek onze recyclebare beker van Nijmeegse klei, verkrijgbaar bij Fabrikaat, langs de wandelroute op de dag van Elst op 18 juli.
 
Op de eerste loopdag van de 4-daagse komen de wandelaars langs Fabrikaat aan de Oosterhoutsedijk bij de Spiegelwaal. Hier kun je tussen 6.00 uur tot 18.00 uur bij ons genieten van een heerlijk kopje koffie in een circulaire beker van Nijmeegse rivierklei; de ‘coffee to-throw’ beker. De beker is daarnaast ook verkrijgbaar als cadeau en aandenken aan Nijmegen in onze winkel. Speciaal voor de 4-daagse is de beker gedurende de hele week in onze winkel én in ons café met korting te verkrijgen!
 
Fabrikaat plaatst de rivierklei in een nieuw daglicht. In onze werkplaats onderzoeken we samen met kunstenaars en ontwerpers de lokale rivierklei en andere grondstoffen op nieuwe mogelijkheden en vormgeving. De unieke ontwerpen kan je beleven in ons café, gebouw en winkel.
 
Minder wegwerp, meer hergebruik! Vanaf 1 juli 2023 is de Europese richtlijn Single Use Plastics van kracht en moeten wegwerpbekers opnieuw kunnen worden gebruikt. Fabrikaat biedt de oplossing! Onze circulaire koffiebeker bestaat uit gedroogde klei met een waterafstotende coating van bijenwas; hierdoor kan er hete drank in blijven staan. Na gebruik kan de beker worden gerecycled aangezien hij na verloop van tijd oplost in water. Mocht de beker in de natuur terechtkomen, is dit niet schadelijk voor de natuur. Veel liever zien we dat de beker na gebruik in onze recyclebak wordt gegooid, zodat we er nieuwe bekers van kunnen maken. Zo wordt jouw coffee to-go een duurzame coffee to-throw!
 
Adresgegevens
Fabrikaat
Zaligestraat 10, 6663 KR Nijmegen

Nieuws


Loading...

Beeldende Kunst Nijmegen Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Arnhem

Beeldende Kunst Arnhem
×

nieuwsbrief ontvangen?