Jubileumboek '40 verhalen over De Nieuwe Gang'

Jubileumboek '40 verhalen over De Nieuwe Gang'
Het jubileumboek 40 verhalen over De Nieuwe Gang is op zondag 17 oktober feestelijk gelanceerd. Vanaf heden is het boek verkrijgbaar bij De Nieuwe Gang, in lokale boekhandels en bijvoorbeeld in Museum Het Valkhof in Nijmegen.

De Nieuwe Gang programmeert al veertig jaar een eigenzinnig kunstaanbod. Om deze mijlpaal kracht bij te zetten, hebben wij veertig betrokkenen gevraagd om in hun eigen woorden te beschrijven wat De Nieuwe Gang voor hen betekent. Deze verhalen zijn nu gebundeld in een uniek en prachtig vormgegeven jubileumboek.

Dankzij fotograaf en kloosterbewoner Inge Hondebrink zien we in deze uitgave ook de vele gezichten achter ons kunstinitiatief. De mens en de gang spelen hun gedeelde hoofdrol in de zwart-wit foto's. Inge zegt hierover in het boek: 'Het licht in de gang maakt het een prachtige locatie om foto's te maken. Het verandert continu, waardoor alle veertig portretten zo verschillend zijn geworden.'

Wil je 40 verhalen over De Nieuwe Gang rechtstreeks bij ons aanschaffen? Dat kan tijdens de expositie Dialoog #2 van Nurzehra Ulukaya en Sjoerd Tegelaers. Deze expositie is te zien van 31 oktober t/m 12 december 2021. 

Wil je bestellen? Neem dan contact op via info@denieuwegang.nl. (ISBN 978 9090 351 926, prijs € 15,-) Je kunt het boek dan op afspraak afhalen, of je het boek toe laten sturen: er komt dan €5,- porto bij.

Nieuws


Loading...

Beeldende Kunst Nijmegen Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Arnhem

Beeldende Kunst Arnhem
×

nieuwsbrief ontvangen?