Groeispurt Fonds

Groeispurt Fonds
Wat is het Groeispurt fonds?
De Groeispurt is een nieuwe subsidieregeling voor jonge makers, kunstenaars en artiesten. De regeling stimuleert nieuwe ideeën en initiatieven. We willen jong talent vooruit helpen, zonder onnodige beperkingen en verplichtingen. Het gaat om een bescheiden, maar flexibele en snelle manier van steun om nieuwe ontwikkelingen aan te moedigen. Met de Groeispurt geven we jonge makers een extra steuntje in de rug en kunnen we de kunst en cultuur in Nijmegen nog meer laten bloeien.

Voor wie is de Groeispurt bedoeld?
Jonge makers en startende initiatieven die een vernieuwend  cultureel project in Nijmegen willen uitvoeren kunnen een bijdrage aanvragen. De Groeispurt is er voor alle culturele disciplines.

Kom ik in aanmerking?
Ja, als je een startende professional bent met een origineel idee. Ook vormt je plan een duidelijke volgende stap in je creatieve ontwikkeling. Daarnaast is het belangrijk dat het project of de productie getoond wordt aan publiek en een aanvulling is op het huidige aanbod in Nijmegen.

Subsidiebijdrage
Het maximale bedrag dat je kunt aanvragen is € 3.000,-. De gemeente Nijmegen stelt jaarlijks € 30.000,-  ter beschikking voor de Groeispurt. Dit budget verdelen we zo gelijkmatig mogelijk over de verschillende disciplines. Zo kunnen we uiteenlopende projecten mogelijk maken en zoveel mogelijk verschillende makers ondersteunen.

Kijk voor meer informatie op de website.

Loading...

Beeldende Kunst Nijmegen Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Arnhem

Beeldende Kunst Arnhem
×

nieuwsbrief ontvangen?