schilderijen en objecten

schilderijen en objecten

15 jun t/m 7 jul
LangeHezel46 Lange Hezelstraat 46, 6511 CL Nijmegen

Zaterdag 15 juni start in LangeHezel46 een expositie van Frans Drummen waarin hij ons schilderijen en objecten laat zien. Zijn werk is kleurrijk en veelvormig. Twee- en driedimensionaal, in het platte vlak, maar ook ruimtelijk.

Zowel in zijn schilderijen als bij de objecten gaat het om fragmentering van kleurelementen en vervolgens weer clustering ervan. De objecten worden ruimtelijke schilderijen. De ene keer vertaalt zich dit in boekenkastjes of naaikistjes of gewoon simpele kleurstapelingen van blokjes hout.
 
‘Bij het maken van het werk is het spelelement met het gebruikte materiaal essentieel. Lekker vrij werken met verf, hout, papiersnippers.’ volgens Drummen. Op die manier ontstaan voortdurend nieuwe series. Veel kijkplezier dus.
 
Van harte welkom om met Frans persoonlijk van gedachten te wisselen tijdens een van de Meet & Greet middagen op zaterdag 22 of zondag 30 juni van 13.00 tot 17.00u.  
 
LangeHezel46 - Ruimte voor Kunst - is voor deze expositie geopend van 15 juni t/m 7 juli 2024, iedere zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur, op afspraak of als de deur toevallig open is. Voor meer informatie en actuele agenda zie www.langehezel46.nl.
I AM ALL HERE

I AM ALL HERE

9 mei t/m 18 aug
Expo Bart
VUUR

VUUR

16 jun t/m 28 jul
De Nieuwe Gang
Zomerexpositie Nijmegen

Zomerexpositie Nijmegen

27 jun t/m 31 aug
Galerie Zeven Zomers
Ever Ending

Ever Ending

29 jun t/m 29 sep
POST

Loading...

Beeldende Kunst Nijmegen Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Arnhem

Beeldende Kunst Arnhem
×

nieuwsbrief ontvangen?