Both Sides

Both Sides

29 mrt t/m 21 apr
LangeHezel46 Lange Hezelstraat 46, 6511 CL Nijmegen

Vanaf het paasweekend toont LangeHezel46 de solo-expositie ‘Both Sides’ met fotowerken en mixed media van beeldend kunstenaar Inge Winter.

‘Mijn leven en mijn kunst zijn met elkaar verweven’. Inge Winter onderzoekt en ontrafelt. De natuur in haar directe omgeving is één van haar inspiratiebronnen. Haar werk reflecteert wat haar fascineert: de kracht en kwetsbaarheid van de natuur, de schoonheid en het rauwe van de vergankelijkheid. Gelaagdheid is zichtbaar in haar fotowerken en letterlijk voelbaar in haar mixed mediawerk.
Ze werkt niet volgens een schets of plan, maar laat zich in eerste instantie leiden door de (natuurlijke) materialen. Het zich ontwikkelende werk wordt continu vanuit een andere invalshoek bekeken. Ze laat het toeval toe om tot een nieuwe ordening te kunnen komen.

Ontmoet Inge Winter persoonlijk op zondag 7 of 21 april om met haar van gedachten te wisselen over haar werk.

LangeHezel46 is voor deze expositie geopend op iedere zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur, op afspraak of als de deur toevallig open is. Tijdens het paasweekend is LangeHezel46 geopend op vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart en maandag 1 april van 13.00 tot 17.00u. 
 
 Into the Black Hole

Into the Black Hole

17 okt 2023 t/m 21 apr
Valkhof Museum
ROOM OF POSSIBILITIES

ROOM OF POSSIBILITIES

7 mrt t/m 21 apr
Expo Bart
Both Sides

Both Sides

29 mrt t/m 21 apr
LangeHezel46
Mini Mall Movement

Mini Mall Movement

12 mei t/m 30 jun
POPOP

Loading...

Beeldende Kunst Nijmegen Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Arnhem

Beeldende Kunst Arnhem
×

nieuwsbrief ontvangen?