Bodemleven // Onmenselijk Adviesbureau

Bodemleven // Onmenselijk Adviesbureau

30 jun

Sinds 2021 werken Platform DIS en stichting Bodemzicht samen aan Bodemleven. Bodemzicht verkent – voor het westen – nieuwe vormen van landbouw en wil haar regeneratieve praktijk met geïnteresseerden delen. Op zondag 30 juni organiseren ze het Onmenselijk Adviesbureau. Kom je ook?

Locatie
Gemeenschapsboerderij ‘t Gagel Coöperatie U.A.
● Aanrijroute via Tusselersveenweg, navigeer dus met de auto op Tusselersveenweg
(groot bord met ‘t Gagel goed zichtbaar vanaf deze weg)
● Wandelaars en fietsers zijn welkom via het hoofdadres, via de hobbelige zandweg, Gageldijk 3 7241 RJ Lochem info@gagel.nl


Spreken voor de anderslevenden is waardevol, uitdagend en nodig. We leven onlosmakelijk samen met anderen, waaronder voornamelijk niet-mensen. Sterker nog, we bestaan zelf voor een groot deel uit niet-menselijke medebewoners. Het is uitdagend voor ons mensen, om de juiste houding te vinden om je oprecht te verplaatsen in een levende die niet-menselijk is. Om inzicht te ontwikkelen in ons symbiotisch leven en onze symbiose te vieren, organiseren we speciaal voor jou ons tweede Onmenselijk adviesbureau! Een dag vol workshops gegeven door kunstenaars en wetenschappers die hun stem geven aan anderslevenden.

Lees verder
I AM ALL HERE

I AM ALL HERE

9 mei t/m 18 aug
Expo Bart
VUUR

VUUR

16 jun t/m 28 jul
De Nieuwe Gang
Zomerexpositie Nijmegen

Zomerexpositie Nijmegen

27 jun t/m 31 aug
Galerie Zeven Zomers
Ever Ending

Ever Ending

29 jun t/m 29 sep
POST

Loading...

Beeldende Kunst Nijmegen Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Arnhem

Beeldende Kunst Arnhem
×

nieuwsbrief ontvangen?