RUIS

RUIS is de naam van een concept dat is ontstaan om de kunstenaar te behoeden voor het ‘zwarte gat’. Een platform waar men elkaar ontmoet, het dialoog met elkaar aangaat en discussieert over hun eigen kunst en dat van anderen.

The art of making art – de kunstenaar en zijn of haar proces. Een landschap waar de geëngageerde kunstenaar en activisme een plek opeist, beweging gewaardeerd wordt en de liefhebber inzicht krijgt in de gedachten van een maker. Dit vertaalt zich in tentoonstellingen en evenementen waarin hedendaagse tendensen centraal staan en kunst, filosofie en wetenschap elkaar ontmoeten. In deze ambiance wordt vrijheid ervaren waarin iedere minuut een performance kan ontstaan. Welkom bij RUIS.

RUIS streeft naar onderlinge betrokkenheid en samenwerking, en brengt zo een ode aan experimentele hedendaagse kunst. Beweging staat voor proces. Beweging staat voor activisme. Beweging staat voor de bewustwording van je omgeving. Beweging is mensen laten deelnemen aan alles waar aan deel te nemen is. Beweging is de liefhebber verwelkomen om zich te verenigen. Beweging is de kunstenaar aan het werk zien.

Samen met kunstenaars is RUIS op zoek naar experimentele, zintuiglijke en onderzoekende tentoonstellingen, waar de ambitie en energie van de exposerende kunstenaar ervaren kan worden.

contact

0.0000000,0.0000000
RUIS
Hertogstraat 119
6511 RX, Nijmegen
e info@ruisnijmegen.nl
w www.ruisnijmegen.nl/125-2/

Loading...

Bezoek ook Beeldende Kunst Arnhem

Beeldende Kunst Arnhem