zaterdag 13 april 2019

Golden Hour

Golden Hour
Rapsensatie Latifah en het onnavolgbare Re:Freshed Orchestra brengen hun talenten samen, exclusief tijdens de Nationale Museumweek! In Museum het Valkhof beleef jij deze optredens en ontdek je tegelijkertijd de museumcollectie!

Voorlopig programma:
19.00 - 19.45: ontvangst / openstelling museum
19.45 - 22.30: optredens Latifah & Re:Freshed Orchestra
23.00: einde Golden Hour

Museum het Valkhof biedt deze avond, naast de muzikale optredens, een speciaal programma. ‘De Museummannen’ vertellen je in een speciale “Nice, chill en weird-tour” alles over de beroemdste museumstukken uit de collectie. Maar je kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid door de geheel vernieuwde collectiepresentatie ‘Cool Collection’ waarin niet chronologie, maar vorm, ritme en kleur centraal staat.

Daarnaast is er een speciale audiotour gemaakt, ingesproken door Latifah zelf! Ga je liever zelf aan de slag? Speel Pictionary tussen de museumobjecten. Of foto booth jezelf als een Romeinse keizer.

Ontdek tussen de optredens door ook de geheimen van de Nijmeegse Piersonstraat in het Archeolab, waar je zelf scherven en botten uit vervlogen tijden kunt ontdekken. Of neem een kijkje in de Romeinenwerkplaats en ontdek alles over het leven van de Romeinen. Leer een boog bouwen zonder cement, schiet met de katapult of word architect van je eigen Romeinse stad.

Meer informatie: www.museumhetvalkhof.nl 

Loading...

Beeldende Kunst Nijmegen Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Arnhem

Beeldende Kunst Arnhem