Construction Sight: Werk in Uitvoering

Construction Sight: Werk in Uitvoering

22 jun tot 25 aug
Galerie Bart Waalbandijk 14C, 6541 AJ Nijmegen

Gedurende een werkperiode van twee maanden verruilt Jordan Artisan (Nijmegen 1979) zijn atelier voor de projectruimte van Galerie Bart. In opdracht van Galerie Bart en de Nijmeegse Kunstnacht gaat Jordan een podiumsculptuur ontwikkelen waar live-performances en optredens in gaan plaatsvinden. Tijdens de Nijmeegse Kunstnacht zal het resultaat op een verbindende plek podium bieden aan optredende artiesten en het publiek uitnodigen om de Construction Sight te betreden. Het maaktproces is van 22 juni tot en met 25 augustus te zien in Galerie Bart Nijmegen. 

Jordan gaat werken onder het toeziend oog van de bezoeker: ‘Door juist samen met artiesten en een proef-publiek te kijken naar de condities, kan ik vorm geven aan een sculptuur. Dat mensen meekijken geeft een extra laag aan het creëren. Je laat niet het eindresultaat zien, maar exposeert het maakproces. Het eerste dat ik neerzet, wordt dus al bepaald door de ruimte en hoe je ernaar kijkt als je over de drempel van de galerie stapt.’

Op 30 en 31 augustus vinden er in de avond optredens plaats die reageren op het werk van Jordan. 

Meer informatie: zie www.galeriebart.nlFacebook of Instagram
Openingstijden: donderdag t/m zondag, 12.00-17.00 uur. Tussen 18 juli en 7 augustus is de galerie alleen geopend op 23, 24, 25, 30 en 31 juli en 2, 6 en 7 augustus. 
sometimes I WONDER

sometimes I WONDER

21 jun tot 22 sep
Museum Het Valkhof
Young Art Weekend

Young Art Weekend

1 nov tot 3 nov
-
Sieraden uit de bodem

Sieraden uit de bodem

6 feb tot 31 dec
Museum Het Valkhof

Loading...

Beeldende Kunst Nijmegen Partners

Bezoek ook Beeldende Kunst Arnhem

Beeldende Kunst Arnhem